300%+ Telesítményű Weboldal
Megfizethető Áron

Használd weboldal készítési szaktudásunk, hogy honlapod nagyobb forgalmat érjen el.
Miután elkészítettük weboldalad, segítünk optimalizálni is azt, a maximalizált eredményekért.

100% Mobil barát

Legyen a weboldalad 100% mobilbarát - reszponzív.  Biztosítjuk, hogy a mobilos látogatóid ugyan olyan elégedettek legyenek.

Modern és Stílusos

Olyan weboldal látványt készítünk, amit a látogató nem felejt el az első megtekintés után és ismét visszatér majd hozzád.

100% Adminisztráció

Az új weboldalad 100%-ban kezelhető adminisztrációs felületről. Mindent állíthatsz kompletten, a dizájnt, a tartalmat a működést.

Végtelen funkció

A weboldalad motorja a piacvezető WordPress CMS-lesz, amivel mi bármilyen kérést meg tudunk oldani.

100% Vizuális szerkesztés

A weboldalad elkészítéséhez egy speciális vizuális szerkesztőt használunk, amivel Te is bármikor bővítheted, átalakíthatod honlapod.

SEO - Kereső Optimalizált

Nincs olyan weboldalunk ami ne lenne teljesen kereső optimalizált. A még jobb eredmény eléréshez tudásunkkal is segíteni fogunk.

Legfrissebb Munkáink

Céges weboldal, blog, magazin, webáruház, előfizetői rendszer, Online - katalógus,
autós - ingatlanos - éttermi portál, űrlapok és landing page ... Mindegyikben profik vagyunk!

Online Dokumentum Szolgáltató
Telekommunikácós Szolgáltató
Fitness - Egészség Szolgáltató
Telefonközpont Landing Page
Online Lakberendezési Magazin
ERP Szoftver Szolgáltató

Extrák és Partnerek

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Mindenre van saját megoldásunk.
Ha Szövegírásra, Online marketingre, vagy akár Online tanácsadásra van szüksgéged bátran keress minket.

Online Marketing

Nem tudod hogy vágj bele? Van elképzelésed de nem tudod, hogy csináld? Stasztika, Google, Facebook, Hírlevél... Segítünk!

Szövegírás

A jó weboldal tartalom előállítása nehéz pláne, hogy nem is szöveget, hanem marketing szöveget kell írni. Megírjuk helyetted ha szeretnéd.

Web Tanácsadás

Új internetes üzletet indítanál? Esetleg szeretnéd a vállalkozásod Online működését javítani? 15 éves tapasztalatunkkal tudunk segíteni!

Nyári Világbajnok Árak

Jelenleg is úgy gondoljuk, hogy aluláraztuk magunkat, hiszen ismerjük a piacot.
Annak fényében azonban biztosan nagyon olcsók az árak, hogy nálunk minden ügyfél garantáltan elégedett

Igen most féláron:

Alap

59.900 Ft.

 • WordPress alapú egyedi weboldal
 • Alap (egyedi) design kialakítás 5 oldalra
 • Alapvető weboldal funkciók
 • 1 Oldalra tartalom feltöltés

Standard

99.900 Ft.

 • Alap weboldal + Kitjerejesztett funkciók
 • Tartalom feltöltés 5 oldalig
 • +1 Design reviziós lehetőség
 • 3 órás (Telefonos) oktatás - tanácsadás

Prémium

149.900 Ft.

 • Korlátlan dinamikus tartalom pl: portfólió
 • Tartalomfeltöltés 10 oldalig
 • Kiterjsztett űrlap funkciók
 • SEO+ Nagycsomag

* A gyakori kérdések között mindenre megtalálod a választ!

** Ha nem találod amire szükséged lenne, akkor is kattints a megrendelésre és írd le egyedi igényedet mi azt is meg tudjuk oldani.

*** A csomagok és árak tájékoztató jellegűek fenntartjuk a jogot az ár és csomagváltoztatásra. Az árak nettó árak.

Kérdésed van?

Használd weboldal készítési szaktudásunk, hogy honlapod több bevételt termeljen.
Miután elkészítettük weboldalad, segítünk optimalizálni is azt, a maximalizált eredményekért.

Mit jelent az, hogy WordPress alapú egyedi weboldal

Új weboldalad a piacvezető WordPress CMS motorral fog működni, de jelentős átalakításokkal és bővítésekkel. Amitől valóban egyedi lesz:

 • Maga a telepítés módja is egyedi, ez azt jelenti, hogy a WordPress-t önállóan telepítjük a weboldalad számára (nem Multi-site megoldás). Ennek számos előnye van, számunkra azonban több munkát jelent.
 • A számodra kialakított WordPress több általunk fejlesztőként licencelt biztonsági és teljesítmény növelő modullal lesz felturbózva, valamint saját kiegészítőket is tartalmazni fog. Ezektől sokkal több és értékesebb lesz mint egy alap, vagy más által telepített és beállított WordPress

Összességében a piacvezető WordPress CMS-t kapod meg profi telepítéssel, beállítással és olyan modulokkal amiket magadtól biztos nem raknál bele és tudnál üzemeltetni. Teljesen egyedi és professzionális weboldalt kapsz, ami követi a nemzetközi trendeket és betartja a szigorú webes sztenderdeket.

Mi az hogy "Alap" egyedi webdizájn

Bár WordPress az alap szoftver, mi mégsem vásárolt sablonokkal dolgozunk. Egy speciális és rendkívül könnyen kezelhető vizuális szerkesztővel fogjuk felépíteni az oldaladat ami a következőket jelenti:

 • Ahogy már említettük, minden dizájn egyedi és a weboldal gazdájának készül (előzetes kérdőív és egyeztetés alapján).
 • A dizájn beállításokat, az oldal tartalmát 100%-ban programozás nélkül készítjük el neked, így később te is bármikor könnyedén módosíthatod, kezelheted, állíthatod.
 • Később ha az oldalad akár teljes mértékben átalakítanád, úgy azt is megteheted anélkül, hogy új oldalt kéne csináltatni, vagy új dizájnt kéne vásárolni.

Mi van az alap dizájn elkészítésében?

Egy kérdő íves felmérés és egyeztetés alapján elkészítünk egy alap dizájnt ami a következőket tartalmazza:

 • Színek, typográfia (betűtípus és alap kinézet) meghatározása és beállítása
 • 5 általad kiválasztott oldal alapvető dizájn felépítése (Kitalált, "dummy, azaz kitalált, lorem ipsum" tartalommal).  Pl. Kezdő  oldal, Rólunk oldal, Bemutatkozás oldal, Kapcsolat oldal, Portfólió oldal, Szolgáltatásunk oldal, Blog oldal... Te mondod meg milyen 5 oldalt építsünk fel.

Mit  jelent az hogy kitalált tartalom?

Amikor meghatározod melyik 5 oldalra van szükséged, mi annak a dizájn és megjelenési felépítését "kitalált" tartalommal fogjuk elkészíteni. 

Ez elsőre lehet furcsán hangzik  de igazából sokkal jobban jársz, mintha a Te tartalmaddal készítenénk el. Ennek az oka az, hogy a legtöbb esetben Ti, a weboldalak megrendelői nem vagytok rutinosak és nincs meg a megfelelő tartalom és tapasztalat, hogy egyből olyan tartalmat biztosítsatok számunkra amiből szép oldalt lehet tervezni.

A weboldal készítés is egy szakma! Mi pontosan tudjuk  milyen tartalmi egységek kerülhetnek egy kezdő oldalra, portfólió vagy kapcsolati oldalra. A te általad kiválasztott 5 oldal minden elképzelhető tartalmi elemét megdizájnoljuk és elkészítjük neked. 

Így te pontosan láthatod milyen az oldalad, hogy néz ki... Már más dolgod nem lesz, mint pár kattintással kicserélni a szöveget a sajátodra.

Hidd el mikor készen látod a dizájnt, Te is sokkal könnyebben fogsz tudni dolgozni és tartalmat összeállítani az oldaladhoz.

Akkor most mi is ez?

Gyakorlatilag egy saját dizájn sablont - úgynevezett mini design guide-ot készítünk el neked amit utána könnyedén tudsz használni.

Webáruházat vagy más egyedi megoldást szeretnél?

Annyiféle weboldal és felhasználási forma létezik, hogy nem tudjuk mindet csomagba foglalni.

A közzétett áraink és csomagjaink csak tájékoztató jellegűek. Bármilyen egyedi kérésed, gondolatod, ötleted lenne amit szeretnél, hogy megvalósítsunk, bátran keress minket.

Közel 20 év tapasztalattal rendelkezünk, szinte biztos hogy csípőből tudjuk a legjobb és legoptimálisabb megoldást a problémádra.

Mik az Alapvető weboldal funkciók?

Erre két részben lehet válaszolni. Az első fontos dolog maga a rendszer, amit minden weboldalunk megkap:

 • 100%-ban adminisztrációs felületről állítható weboldal. Minden  túlzás nélkül! Olyan speciális rendszert kapsz, amiben mi kódolás nélkül állítjuk össze oldalad, így Te is bármit állíthatsz majd!
 • Statikus oldal lehetőség
 • Blog oldal lehetőség
 • Google Analytics beállítási lehetőség
 • SEO modul 
 • Minden ami egy weboldalnak kell rss, oldal térkép..
 • És még sok minden más

Ezen kívül a másik dolog amiről érdemes beszélni az a vizuális szerkesztőben helyet kapó funkciók. Itt is minden elérhető lesz számodra ami egy alap weboldalhoz szükséges:

 • Cím, szöveg, kép, kapcsolati űrlap, Google térkép, bekezdések, marketing elemek, gombok ... garantáltan minden amire egy általános oldalhoz szükséged lehet. 

Mégis mi az amit nem kapsz meg? Olyan fejlettebb dizájn funkciókat és modulokat, amivel weboldalad tovább turbózhatod.

Mit jelent a tartalom feltöltés?

Ahogy már írtuk, a Te érdeked miatt a dizájnt nem a Te tartalmadból építjük fel. Ez kicsit olyan így mintha egy saját Sablont, design guide-ot kapnál. 

 

A tartalomfeltöltés azt jelenti, hogy átküldöd nekünk milyen tartalmat szeretnél az adott oldalra és mi azt feltöltjük, beállítjuk neked, helyetted. 

Fontos! Mi a tartalmat úgy, abban a formában töltjük fel ahogy megkaptuk. Természetesen apróbb igazítások... benne vannak az árban de a megkapott tartalom jelentős átalakítása, átírása, többszöri módosítása nincs az árban.

Ez azonban nem probléma, mert Te is könnyedén tudod a feltöltött tartalmat 1-2 klikkeléssel bármikor módosítani a vizuális szerkesztővel.

Ha spórolni szeretnél, azt is könnyedén megteheted! Hidd el valóban nagyon egyszerű a beépített Webdizájn.hu vizuális szerkesztő használata!

Mi a "Kiterjesztett weboldal funkció"?

Az alap funkciók + további extra dizájn lehetőségek. Mindent nem sok értelme lenne és nem is lehetne felsorolni de azért ízelítőül:

 • Interaktív bannerek
 • Előtte-utána kép modul
 • Kép hot-spot (a képen megjelelhető személy/tárgy)
 • Különböző forgó pörgő, izgő mozgó dizájn elemek 🙂

Tényleg hosszasan sorolhatnánk, ami biztos, hogy ezeknek az elemeknek a segítségével szinte bármilyen dizájn és megjelenés megvalósítható, illetve a funkciókat is bővíti.

Mi a dizájn revízió?

A felmérés és egyeztetés után elkészítünk egy kezdőoldal dizájnt amit bemutatunk neked. 

Változtatási kérés esetén, mi módosítunk a terveken kérésed alapján. 

Ez azt jelenti, hogy ha nincs revíziós lehetőségem akkor semmin se változtatok?

Természetesen nem! Apróbb dolgokat menet közben kijavítunk és megváltoztatunk bármikor, de a dizájnhoz jobban csak akkor nyúlunk hozzá, ha arra rendelkezel plusz revíziós lehetőséget. 

Erre azért van szükség, mert mint láthatod, mi tényleg nagy hangsúlyt fektetünk a web design-ra, ráadásul egyedileg neked készül, saját sablont kapsz, így nagyon nagy munka minden változtatás számunkra. 

Szeretnénk még jobban megnyugttatni. Az a tapasztalat, hogy ügyfeleink általában tényleg nagyon elégedettek velünk és nem nagyon szokott szükség lenni revíziókra! Ha szeretnéd elkerülni a revíziót, végezd el a házi feladatot és töltsd ki jól a dizájn kérdőívet!

Mi a korlátlan dinamikus tartalom?

Nem annyira bonyolult mint amennyire hangzik.

Alapvetően 2 típusú tartalom van a WordPress-ben:

 • Statikus oldal
 • Blogbejegyzés

A kettő között alapvetően az a különbség, hogy a blogjegyzés egy úgynevezett dinamikus tartalom. Mitől dinamikus? Attól, hogy a blogbejegyzések kategorizálhatóak és címkézhetőek, valamint később ezek alapján listázhatóak.

Az életben sokszor előfordul, hogy más-egyéb dinamikus azaz kategorizálható, listázható tartalomra van szükség. Tipikusan ilyen a céges portfólió, vagy online katalógus. 

A portfólió, katalógushoz hasonló további dinamikus tartalmakat is létre lehet hozni, akár korlátlan számban is.

Mik az űrlapok, kiterjesztett űrlapok?

Ez sem olyan bonyolult, talán csak az elnevezés még nem olyan elterjedt.

Minden olyan mezőt a weboldalon, ahol valamilyen adatot lehet megadni, azt űrlapnak hívjuk. Tipikusan pl. ezek szoktak lenni

 • Kapcsolati űrlap (ahol a kapcsolatot fel lehet venni)
 • Hírlevél feliratkozó űrkap
 • Megrendelő űrlap
 • Kvíz
 • Értékelés
 • Még sok-sok minden más...

Nálunk minden weboldal rendelkezik alap űrlap funkciókkal. Azaz kapcsolati űrlappal, hírlevél feliratkozási lehetőséggel.

A kiterjesztett űrlap funkció azt jelenti, hogy egy külön vizuális szerkesztővel bármilyen adatbekérő űrlapot, kvízt... bármit elkészíthetsz. Lehet az akár egy megrendelő lap is.

Mi a SEO nagy csomag?

Minden weboldalunk rendelkezik SEO modullal ami sok mindenben segít. Ezen kívül minden weboldalunk könnyedén hozzá tudod kapcsolni a Google Analytics-hez is. 

A SEO nagy csomag azt jelenti, hogy adjuk a szaktudásunkat is. 

Segítünk, azaz beállítjuk a szükséges fiókokat neked:

Google Analytics, Webmester tools, SEO modult + egyéb weboldal optimalizáló modulokat, illetve támogatunk, segítünk abban, hogy olyan tartalmat építs fel ami  tovább javítja a SEO helyezésedet.

Mi a helyzet a Hosting-al, tárhellyel? Hol lesz a weboldal?

Mivel egy nagyon speciális rendszert építettünk fal annak érdekében, hogy gyorsan biztonságosan de mégis többet tudjunk nyújtani mint egy más WordPress webmesterek, ezért alapvetően az oldalainkat mi hostoljuk, azaz a mi tárhelyünkön lesz elhelyezve.

Ennek az éves díja 14.900 Ft. ami tartalmazza a folyamatos frissítést és karbantartást is amit általában mindenki ellustálkodik, pont ezért ebből sokszor baj is szokott lenni.

Akkor nem lehet az én tárhelyemen az oldal?

De igen. Akár a Te tárhelyeden is lehet az oldal, azonban ebben az esetben számolj jelentős többlet költséggel, valamint azzal, hogy a weboldal karbantartását és frissítését csak emelt áron vállaljuk, valamint semmiféle garanciát nem vállalunk az átadás után. Továbbá ebben az esetben nem teljesen ugyan azt kapod majd mint amit nálunk kapnál.

A többlet költségnek és a különbségnek egyszerű okai vannak:

 • Az oldalt át kell költöztetni miután készen van, azt meg kell fizetned.
 • Mint már mondtuk speciálisan kialakított WordPress-t készítünk. Mi nagyon oda figyelünk a jogszerűségre és használunk olyan fejlesztői licenceket amiket nem tudunk külső weboldalként tovább biztosítani, valamint egyes saját modulokat sem kívánunk terjeszteni másoknak. Ezeket ki tudjuk váltani alternatív megoldássokkal de azoknak a licence külön pénzbe kerül valamint nekünk is plusz munkát jelent.

Mennyibe kerül ha a Te tárhelyeden szeretnéd az oldalt? Pontosan nehéz megmondani de nagyjából szorozd meg az eredeti árat legalább 2-2,5-el.

IP Telekom

Kotroczó Zoltán - ügyvezető - www.ip-telekom.hu

Egy hírlevélben találkoztam a Webdizajn.hu csapatával. Igazán különlegesnek találtam az ajánlatukat mert pont nézelődőben voltam. Az ajánlatnál már csak az volt meglepőbb, hogy tényleg minden ígéretüket valóra váltották.

Otthon 24

Jónás Rita - főszerkesztő www.otthon24.hu

Az oldalunk szoftverének és dizájnjának cseréjével bíztuk meg a Webdiajn.hu csapatát. Nagyon jól vizsgáztak. Pár hónappal az átadás után többszörösére nőtt a forgalmunk és a cikkeink a Google találati lista élére kerültek.

Irat.hu

Lászlófalvy András - vezető tanácsadó - www.irat.hu

Egy jó ötlet komplett Online kivitelezése volt a feladat az arculattól a szoftver fejlesztésig. Az eredmény szavakban szinte le se írható. A dizájn tökéletes a funkcionalitás hihetetlen, az elégedettségünk 1000%.

Betöltés